WatchGuard

Smart Security - Simply Done

Tunnista ja torju uhat verkossa. Turvaa menestyksesi. Pidä verkon tietoturva ajantasalla

WatchGuard® Technologies on johtava toimija verkon tietoturvassa, tietoturvallisissa langattomissa verkoissa, monivaihetunnistuksessa ja kehittyneessä työasemajasuojauksessa.Yrityksen tunnustettuihin ja palkittuihin tuotteisiin sekä palveluihin luottaa yli 16 000 tietoturvan jälleenmyyjää ja palveluntarjoajaa ympäri maailman. Heidän kauttaan WatchGuard suojaa maailmalla yli 250 000 organisaatiota.
WatchGuardin missiona on tuottaa korkeimman tason tietoturvaa kaiken kokoisille organisaatioille, kattavan tietoturvan tarve ei ole sidoksissa yrityksen tai yhteisön kokoon.
Tuotekehityksen lähtökohtana on tietoturvan yksinkertaistaminen (slogan Smart Security – Simply Done) erityisesti hallittavuuden ja käyttöönoton näkökulmasta.

Näistä hyötyvät kaiken kokoiset organisaatiot ja eritotenkin ne, joiden omat resurssit ovat rajalliset ja toiminta on hajautettu useisiin pisteisiin.

WatchGuard pääkonttori sijaitsee Seattlessa, Washingtonissa. Toimipisteitä on Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Aasian ja Tyynemeren sekä Latinalaisessa Amerikassa.


Lue lisää Red for Red promo

Ota yhteyttä WatchGuard tiimiimme

WatchGuard-tiimimme auttaa teitä mielellään myyntiä koskevissa tiedusteluissasi.