Mitä tietoturvasta pitää tietää tänä päivänä?

Yritykset ovat tänä päivänä entistä riippuvaisempia digitaalisista palveluista ja järjestelmistä. Samalla niihin kohdistuvat kyberuhat kasvavat jatkuvasti. Tietojen kalastelu-ja tietomurtoyritykset lisääntyvät vuosi vuodelta sekä ne ovat aiempaa laadukkaammin toteutettuja ja siten vaativat tietoturvalta enemmän.

Mitä tietoturva sitten on? se on kokonaisuus, joka koostuu monista eri osa-alueista. Pelkästään palomuuri tai viruksentorjunta ei estä yritystä joutumasta kyberhyökkkäyksen uhriksi. Hyvä tietoturva edellyttää monipuolista ja säännöllisesti päivitettävää kokonaisvaltaista tietoturvaratkaisua. 


Helsinki 25.10.    Turku 3.11.   Tampere 10.11.


Infinigate tietoturvatilaisuudet kolmessa eri kaupungissa

Lokakuussa vietetään jälleen kyberturvallisuuskuukautta ja yhdessä Yubicon, WatchGuardin sekä Logpointin kautta järjestämme Helsingissä, Turussa ja Tampereella kyberturvallisuustapahtumat.

Tervetuloa mukaan kuuntelmaan näistä ratkaisuista sekä mitä uutta on luvassa WatchGuardilta, mitä ja mihin kaikkeen yubicon yubikey tunnistus sopii sekä kuinka Logpointin avulla voidaan reagoida nopeasti poikkeamiin. 

Infinigate tilaisuudet

Loka/marraskuun aikana pidämme tilaisuudet Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Tilaisuudet on tarkoituttu jälleenmyyjille. Tervetuloa kuuntelemaan ajankohtaisista kyberturvallisuus asioista sekä keskustelemaan tietoturvaratkaisuista.


Helsinki 25.10. Kampin HUONEESSA

Aika: 8.30-12.00
Paikka: Malminkatu 30, 00100 Helsinki

Tervetuloa Infinigaten tietoturvatilaisuuteen Helsingin keskustaan. Miten Yubicon, WatchGuardin ja Logpointin tuotteilla saadaan tehtyä kokonaisvaltainen ratkaisu Teidän asiakkaillenne.  Tervetuloa mukaan! 

Ilmoittaudu jo nyt

Turku 3.11. Infinigate tilaisuus Logomossa 

Aika: 8.30-12.00
Paikka: Junakatu 9, 20100 Turku

Tervetuloa Turun Logomoon kuuntelmaan kuinka Yubico, WatchGuard sekä Logpoint yhdessä tai erikseen toisi teille uusia tietoturvakokonaisuusratkaisuja tai ratkaisuja olemassa olevien asiakkaiden tarpeisiin. 

Ilmoittaudu mukaan jo tänään!.

Tampere 10.11. Technopolis Yliopistonrinne 

Aika: 11.30-15.30 
Paikka: Kalevankatu 2, 3310  Tampere

Marraskuussa suuntana Tampere. Käymme läpi kuinka Yubicon autentikoinnilla, WatchGuardin kokonaisvaltaisella ratkaisulla sekä Logpointin havainnointi ratkaisuilla saadaan asiakkaan tietoturva vastaamaan tätä päivää. 

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu mukaan, jäikö kysyttävää jos ota yhteyttä:

  • Pasi Moilanen, pasi.moilanen@infinigate.fi, maajohtaja
  • Mark Malanin, mark.malanin@infinigate.fi, myyntijohtaja
  • Emma Mussalo, emma.mussalo@infinigate.fi, myynti ja markkinointi
  • Kimmo Pohjoisaho, kimmo.pohjoisaho@infinigate.fi, tekninen tuki