MSP Congress

The European Knowledge Exchange

MSP tapahtuma 21. syyskuuta


Tietotekniikan ostaminen palveluna on yleistynyt ja siitä on tullut uusi normaali tänä päivänä. IT-tietoturvan tilaaminen on kätevää, helppoa sekä säästää aikaa ja näin kustannuksia. Yhä useampi yritys on kiinnostunut tietoturvapalvelujen hankkimisesta palveluna ja kyselyitä eri osa-alueilta tulee yhä useammin. MSP tapahtumassa keskitytään siihen miten voimme muuttaa tämän trendin kannattavaksi liiketoimintamahdollisuudeksi.


Ilmoittaudu mukaan!

Tämä tapahtuma on teille, jotka haluatte panostaa tietoturvan tarjoamiseen palveluna

Infinigate ja sen sisaryhtiö Acmeo järjestävät yhdessä Canalys yhtiön kanssa euroopan laajuisen MSP-tapahtuman jälleenmyyjillemme sekä palveluntarjoajille. Kuinka myydä tietoturvaa palveluna ja saada se menestymää? Missä on potentiaalia? Luvassa kiinnostavia puheenvuoroja, interaktiivisia luentoja, joissa on paljon infoa ja materiaalia mitä voitte hyödyntää omassa yrityksessäsi. Asiantuntevat palvelujentarjoajat ovat valmiita käymään mielenkiintoisia keskusteluita juuri teidän kanssanne.

Tapahtuma sivuille

Mukana tapahtumassa...

Entrust | LogPoint | N-able | SonicWall
| Sophos | Trend Micro | WatchGuard

Ilmoittaudu mukaan ja nähdään tapahtumassa!

Liput MSP kongressiin maksavat 320 EUR
Rekisteröidy 21. elokuuta mennessä niin saat 60% alennusta.


Liput ja rekisteröityminen

MSP kongressi 21. elokuuta klo 09.00-17.30.
Klikkaa linkkiä ja niin näet tapahtuman agendan.


MSP tapahtuman agenda

tietoa meistä

Infinigate-konsernilla on tällä hetkellä noin 500 työntekijää 11 Euroopan maassa (Saksa, Itävalta, Sveitsi, Iso-Britannia, Ranska, Alankomaat, Belgia, Ruotsi, Tanska, Norja ja Suomi). Infinigate kattaa näin ollen yli 85% Länsi-Euroopan kyberturvallisuusmarkkinoista ja on vakiinnuttanut asemansa lisäarvoa tuovana kyberturvallisuustuotteiden jakelijana Euroopassa.