Keltaisen ja punaisen värit värittivät vuoden loppua ja joulukuun kybersäätä

Joulukuun kybersää värittyi punaiseksi, kun julkaisimme varoituksen erittäin vakavasta Log4shell-haavoittuvuudesta, joka vaikuttaa maailmanlaajuisesti. FluBot-haittaohjelman havainnot onneksi laskivat joulukuun aikana, mutta keltainen varoitus pidettiin vielä voimassa. Vuoden lopulla oli myös aika päivittää tilastot kuluneen vuoden osalta ja näyttää siltä, että kybermeteorologeilla työtä riittää!

Lue joulukuun kybersää

Vakava varoitus annettiin joulukuussa

oulukuussa koko maailmaa ravisteli arvioidemme mukaan tämän vuosikymmenen toistaiseksi vakavin löydetty haavoittuvuus. Tästä johtuen julkaisimme joulukuun puolivälissä Log4shell-haavoittuvuudesta kriittisen eli punaisen varoituksen. Tietoturvatutkijat löysivät nollapäivähaavoittuvuuden Log4j-komponentista. Haavoittuvuuden avulla hyökkääjän on ollut mahdollista suorittaa etänä mielivaltaisia komentoja sovelluspalvelimelle.

tietoa meistä

Infinigate-konsernilla on tällä hetkellä noin 500 työntekijää 11 Euroopan maassa (Saksa, Itävalta, Sveitsi, Iso-Britannia, Ranska, Alankomaat, Belgia, Ruotsi, Tanska, Norja ja Suomi). Infinigate kattaa näin ollen yli 85% Länsi-Euroopan kyberturvallisuusmarkkinoista ja on vakiinnuttanut asemansa lisäarvoa tuovana kyberturvallisuustuotteiden jakelijana Euroopassa.