LogPoint edustus Infinigatella!

LogPoint SIEM ratkaisu tietoturvauhkien havainnointiin


Kyberturvallisuus, tietoturva, palomuuri, virusturvaohjelma, salattu yhteys... Kaikessa yksinkertaisuudessaan kyse on yritysten turvallisuudesta. Ympäristö ja tekotavat muuttuvat ja tietomäärä yrityksissä kasvaa entisestään ja niiden seurannasta tulee entistä tärkeämpää

Haluammekin esitellä Teille hyvät jälleenmyyjät SIEM ratkaisun, jonka edustuksen olemme saaneet toukokuun alusta lähtien. Mikä on SIEM? ja mitä hyötyä siitä on?

Kaikessa yksinkertaisuudessaan kyse on yritysten turvallisuudesta. Ympäristö ja tekotavat muuttuvat ja tietomäärä yrityksissä kasvaa entisestään ja niiden seurannasta tulee entistä tärkeämpää.

SIEM tarkkailee yritysten tietojärjestelmiä sekä verkkoja ja hälyttää kun se havaitsee normaalia poikkeavaa toimintaa. Näin voidaan havainnoida tietoturvauhat mahdollisimman nopeasti ja nopealla reagoinnilla voidaan minimoida vahingot. 

LogPoint SIEM ratkaisu tuo Infinigaten​ valikoimaan täydennystä ja jos kiinnostuit niin ota yhteyttä. LogPointista Infinigate Finlandilla kertoo teille mielellään Marko Rinne, marko.rinne@infinigate.fi

 

tietoa meistä

Infinigate-konsernilla on tällä hetkellä noin 500 työntekijää 11 Euroopan maassa (Saksa, Itävalta, Sveitsi, Iso-Britannia, Ranska, Alankomaat, Belgia, Ruotsi, Tanska, Norja ja Suomi). Infinigate kattaa näin ollen yli 85% Länsi-Euroopan kyberturvallisuusmarkkinoista ja on vakiinnuttanut asemansa lisäarvoa tuovana kyberturvallisuustuotteiden jakelijana Euroopassa.