Ironscales

The Future of Phishing Protection


Ironscales on kehitetty osana kyberturvallisuushanketta ja tarjoaa tietoturva-ammattilaisille sekä loppukäyttäjille tekoälyyn perustuvan itseoppivan sähköpostin tietoturva-alustan. Tämä tarjoaa kattavan ratkaisun tämän päivän tietojenkalasteluhyökkäyksien pysäyttämiseen.

IRONSCALES

UUSI RAPORTTI:

BEC:n (Business Email Compromise) odotetaan kasvavan dramaattisesti ensi vuonna. Samaan aikaan organisaatiot käyttävät edelleen tekniikoita ja suojatoimenpiteitä, joita tämäntyyppiset hyökkääjät pääsevät kiertämään. Lue lisää Osterman Researchin raportista.

TEHOKAS SUOJA KALASTUSTA VASTAAN!

Tiedätkö kuinka Vishing-hyökkäys tai tynnyrikalastus toimii? Tietojenkalastelu kuluttaa IT-tiimin resursseja yhä enemmän ja menetelmät ovat yhä hienostuneempia. IRONSCALEN uusi opas tarjoaa arvokkaita oivalluksia, parhaita käytäntöjä ja käytännön neuvoja tietojenkalasteluhyökkäysten riskin rajoittamiseksi.

DEMO ESITTELY

Pyydä Ironscales esittelyä, jossa kerrotaan, kuinka itseoppiva sähköpostin suojausalusta voi automaattisesti havaita, estää ja ennustaa edistyneimmät sähköpostiuhat.

INFINIGATE


Infinigate on IT-tietoturvaan keskittynyt jakelija. Tarjoamme jälleenmyyjillemme koulutusta, markkinointi sekä tukea myynnissä. Autamme teitä kehittämään tietoturvaliiketoimintaanne. Myös sinä, joka haluat tietää lisää tietoturvasta etkä ole IT-jälleenmyyjä olet tervetullut ottamaan yhteyttä Infinigateen. Annamme mielellämme neuvoja ja vinkkejä tietoturvaan liittyen!

Ota yhteyttä