SOPHOS

SECURITY MADE SIMPLE


The company offers a broad portfolio of endpoint, network, email and cloud security technologies to help defend against cyberattacks.
As one of the largest providers specializing in cybersecurity, Sophos protects more than 500,000 businesses and more than 100 million users worldwide from active attacks, ransomware, phishing, malware and more.

AJANKOHTAISTA - SOPHOS

RANSOMWARE

Sophoksen raportti The State of Ransomware 2023 tarkastelee haasteita, joita organisaatiot kohtaavat vuonna 2023 ja miksi vahva MDR-, päätelaite- ja ZTNA -suojaus on asiakkaille välttämättömiä

AJANKOHTAISET KAMPANJAT

Sophos tarjoaa käyttäjäystävällisiä ja tehokkaita tietoturvaratkaisuja pienille ja suurille yrityksille. Nyt on useita kampanjoita käynnissä.

Sophos Xperience Tukholmassa 30.5

Toukokuussa Sophoksen jälleenmyyjätapahtuma Tukholmassa. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu mukaan jo tänään!

INFINIGATE


Infinigate on IT-tietoturvaan keskittynyt jakelija. Tarjoamme jälleenmyyjillemme koulutusta, markkinointi sekä tukea myynnissä. Autamme teitä kehittämään tietoturvaliiketoimintaanne. Myös sinä, joka haluat tietää lisää tietoturvasta etkä ole IT-jälleenmyyjä olet tervetullut ottamaan yhteyttä Infinigateen. Annamme mielellämme neuvoja ja vinkkejä tietoturvaan liittyen!

Ota yhteyttä