Konsultointi

 
Asiantuntijamme auttavat teitä  projektien alkamisesta sen viemisestä loppuun asti. Tuemme teitä projektien eri vaiheissa niin myynnillisesti kuin teknisesti. 

Konsultointi

Tuemme teitä jälleenmyyjämme projektien alkuvaiheesta alkaen ja asiantuntijamme ovat teidän käytettävissänne. Konsultoimme yhdessä teidän kanssanne asiakasta ymmärtämään tietoturvaratkaisujen tarpeellisuuden muuttuvassa maailmassa.


Tuoteneuvonta, asiakkaiden vaatimusten analysointi, ratkaisut 

Päämiestemme tuotteiden yleisten neuvojen ja ohjeiden lisäksi tarjoamme myös konsultointia asiakkaille parhaimman ratkaisun löytämiseksi ja varmistamme näin, että asiakas tietoturvaratkaisu vastaa tämän päivän uhkia vastaan.


Suunnittelupalaverit

Tarvittaessa olemme teidän apunanne suunnittelupalavereissa yhdessä Teidän ja asiakkaittenne kanssa. Yhdessä löydämme ratkaisun asiakkaan ongelmaan ja saadaan heille kokonaisvaltainen näkemys tietoturvaratkaisuun. Palaverit voidaan pitää verkossa tai paikan päällä riippuen tilanteesta.


Testiympäristöt

Monesta tuotteestamme on saatavilla omaan käyttöön edullisesti ratkaisu, jolloin on mahdollista esitellä asiakkaille tuotteita ja niiden toimintaa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää miten voimme olla avuksi.