Yubico

Turvallisempi Internet kaikille

YubiKey mahdollistaa turvallisen sisäänkirjautumisen päätelaitteisiin, puhelimiin ja online -palveluihin.


Yubico on johtava toimija fyysisissä turvallisuusavaimissa. Ne suojaavat tietokonetta tai mobiilipäätelaittetta vääriltä sisäänkirjautumisilta. Yubicon YubiKey suojaa sisäänkirjautumisia käyttäjänsä määräämiin palveluihin ja sovelluksiin, toimien satojen sovellusten ja palvelujen kanssa.

Yubico  Webshop

YubiKey Bio -sarja!
Tämä on ensimmäinen YubiKey-sarjassa, joka tukee sormenjälkitunnistusta suojaamattomien salasanattomien ja toisen valmistajan sisäänkirjautumisten yhteydessä.

YubiKey Bio on suunniteltu biometriseen todennukseen pöytäkoneilla ja se tukee nykyaikaisia FIDO2/WebAuthn- ja U2F protollia sekä USB-A:ta että USB-C:tä.

Haluatko saada lisätietoa Yubicon YubiKeyn Bio sarjasta? Ota yhteyttä sales@infinigate.fi

Miksi Yubico?

Vahva tunnistautuminen

Varastetut käyttäjätunnukset ovat yritysten tämän hetken suurin tietoturvariski. YubiKeyn varma kaksitasoinen tunnistautuminen suojaa työntekijöiden verkkopalveluita eri haitakkeiden sisäänpääsyltä, kalasteluyrityksiltä ja Man In the Middle -hyökkäyksiltä.

Luotettava ratkaisu

Johtavat organisaatiot niin yritys- kuin viranomaiskäytössä hyödyntävät Yubicon -ratkaisuja turvatakseen verkkopalveluidensa sisäänkirjautumisen. Yubicon vahvan tunnistautumisen ratkaisulla sinulla on kaikki salaisuudet muiden tavoittamattomissa!

Nopea ja helppo käyttöönotto

Olipa organisaatiolla 20 tai 200 000 työntekijää, on Yubico -palvelun pystytys helppoa ja nopeaa. Yubico tarjoaa validointipalvelun, Open Source palvelinohjelmiston sekä satoja valmiita palvelu- ja sovellusintegraatioita.

TÄYDENNÄ AUTENTIKOINTIRATKAISUSI YUBIKEYLLÄ!

YubiKey toimii yksin mutta se toimii myös täysin yhteistyössä  mm. RSA, Entrust Datacard | SMS Passcode ja Microsoft Security Authenticator -ratkaisujen kanssa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin kerromme lisää Yubicon tuotteista