Yubico

Turvallisempi Internet kaikille

YubiKey mahdollistaa turvallisen sisäänkirjautumisen päätelaitteisiin, puhelimiin ja onlinepalveluihin.


Yubico on johtava toimija fyysisissä turvallisuusavaimissa, jotka suojaavat tietokoneen tai mobiilipäätelaitteen vääriltä sisäänkirjautumisilta. Yubicon YubiKey suojaa sisäänkirjautumisia käyttäjänsä määrämiin palveluihin ja sovelluksiin toimien satojen sovellusten ja palvelujen kanssa.

Yubico.com 

YubiKey Bio -sarja on nyt saatavilla!
Tämä on ensimmäinen YubiKey-sarjassa, joka tukee sormenjälkitunnistusta suojaamattomien salasanattomien ja toisen valmistajan sisäänkirjautumisten yhteydessä.

YubiKey Bio on suunniteltu biometriseen todennukseen pöytäkoneilla ja se tukee nykyaikaisia FIDO2/WebAuthn- ja U2F protollia sekä USB-A- että USB-C- muodossa.

Haluatko saada lisätietoa Yubicon YubiKeyn Bio sarjasta? Ota yhteyttä sales@infinigate.fi

Miksi Yubico?

Vahva tunnistautuminen

Varastetut käyttäjätunnukset ovat yritysten tämän hetken suurin tietoturvariski. YubiKeyn varma kaksitasoinen tunnistatuminen suojaa työntekijöiden verkkopalveluita haitakkeiden sisäänpääsyltä, kalasteluyrityksiltä ja Man In the Middle -hyökkäyksiltä.

Luotettava ratkaisu

Johtavat organisaatiot niin yritys- kuin viranomaiskäytössä hyödyntävät Yubicon ratkaisuja turvatakseen verkkopalveluidensa sisäänkirjautumisen. Yubicon vahvan tunnistautumisen ratkaisulla sinulla on kaikki salaisuudet muiden tavoittamattomissa!

Nopea ja helppo käyttöönotto

Olipa organisaatiolla 20 tai 200 000 työntekijää, on Yubico palvelun pystytys helpoa ja nopeaa. Yubico tarjoaa validointipalvelun, Open Source palvelinohjelmiston ja satoja valmiita palvelu- ja sovellusintegraatioita.

TÄYDENNÄ AUTENTIKOINTIRATKAISUSI YUBIKEYLLÄ!
YubiKey toimii yksin mutta toimii myös täysin yhteistyössä olemassa. YubiKey toimii mm. RSA, Entrust Datacard | SMS Passcode ja Microsoft Security Athenticator -ratkaisujen kanssa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin kerromme lisää Yubicon tuotteista