Yubico

Turvallisempi Internet kaikille

YubiKey mahdollistaa turvallisen sisäänkirjautumisen päätelaitteisiin, puhelimiin ja onlinepalveluihin.

Yubico on johtava toimija fyysisissä turvallisuusavaimissa, jotka suojaavat tietokoneen tai mobiilipäätelaitteen vääriltä sisäänkirjautumisilta. Yubicon YubiKey suojaa sisäänkirjautumisia käyttäjänsä määrämiin palveluihin ja sovelluksiin toimien satojen sovellusten ja palvelujen kanssa.

Yubico.com

TÄYDENNÄ AUTENTIKOINTIRATKAISUSI YUBIKEYLLÄ!
YubiKey toimii yksin mutta toimii myös täysin yhteistyössä olemassa. YubiKey toimii mm. RSA, Entrust Datacard | SMS Passcode ja Microsoft Security Athenticator -ratkaisujen kanssa.

Miksi Yubico?

Vahva tunnistautuminen
Varastetut käyttäjätunnukset ovat yritysten tämän hetken suurin tietoturvariski.  YubiKeyn varma kaksitasoinen tunnistatuminen suojaa työntekijöiden verkkopalveluita haitakkeiden sisäänpääsyltä, kalasteluyrityksiltä ja Man In the Middle -hyökkäyksiltä.
Luotettava ratkaisu
Johtavat organisaatiot niin yritys- kuin viranomaiskäytössä hyödyntävät Yubicon ratkaisuja turvatakseen verkkopalveluidensa sisäänkirjautumisen. Yubicon vahvan tunnistautumisen ratkaisulla sinulla on kaikki salaisuudet muiden tavoittamattomissa!
Nopea ja helppo käyttöönotto
Olipa organisaatiolla 20 tai 200 000 työntekijää, on Yubico palvelun pystytys helpoa ja nopeaa. Yubico tarjoaa validointipalvelun, Open Source palvelinohjelmiston ja satoja valmiita palvelu- ja sovellusintegraatioita.
Yubicosta sanottua...
"YubiKey ratkaisua käyttämällä olemme nostaneet työntekijöidemme turvallisuusstandardia." GoogleLUE 

YubiKey solves today's security problems
Organizations look to enhance security while delivering user ease. Yubico delivers innovative solutions that achieve these goals.

Your key to the fastest, safest login


Stop phishing and guard your online accounts with YubiKey two-factor and passwordless authentication. Loved by millions of users in 160 countries.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin kerromme lisää Yubicon tuotteista