Hanki asiantuntija-apua uhkien ehkäisemiseksi.
Suojaa liiketoimintaasi 24/7 Rapid7:llä


Riittääkö nykyinen tietoturvaratkaisusi uusimpien uhkien hallintaan? Onko sinulla tarvittavat resurssit ja tietämys seurataksesi liiketoimintaasi kellon ympäri? Miten tietoturvahäiriö vaikuttaisi yritykseesi?

Ilmoittaudu mukaan!


Kattava tietoturvaratkaisu 24/7-valvonnalla on ratkaisevan tärkeää yrityksesi suojaamiseksi nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Uhkamaisema muuttuu nopeasti, ja kyberrikolliset ovat yhä kehittyneempiä hyökkäyksissään. Rapid7 tarjoaa Managed Threat Complete (MTR) -paketi, joka sisältää Managed Detection & Responce (MDR) -toiminnan ja haavoittuvuuksien skannauksen. Tämä tarkoittaa, että ne valvovat ja tunnistavat uhkia 24/7, jotta ne pystyvät toimimaan ja pysäyttämään uhat ajoissa ja tunnistamaan IT-infrastuktuurisi, mukaan lukien verkkosi, järjestelmäsi ja sovelluksesi, heikkoudet, jotta tiedät mitkä tietoturva-aukot tulee korjata.

Lue lisää


Webinaari 13. kesäkuuta klo 11.00 


Kyberturvallisuusriskien hallinta voi tuntua ylivoimaiselta, varsinkin kun yrität havaita ja hallita kasvavaa määrää hyökkäyksiä ja uhkia. 

Liity webinaariin ja selvitä, kuinka Rapid7 voi auttaa sinua tehokkaasti muuttamaan ja parantamaan tapaa, jolla havaitset kyberriskit ja -uhat ja reagoit niihin.


Ilmoittaudu webinaariin

 

INFINIGATE

Infinigate on IT-tietoturvaan keskittynyt jakelija. Tarjoamme jälleenmyyjillemme koulutusta, markkinointi sekä tukea myynnissä. Autamme teitä kehittämään tietoturvaliiketoimintaanne. Myös sinä, joka haluat tietää lisää tietoturvasta etkä ole IT-jälleenmyyjä olet tervetullut ottamaan yhteyttä Infinigateen. Annamme mielellämme neuvoja ja vinkkejä tietoturvaan liittyen!