Kesäkuun kybersää kertoo kybernuhasta ja tarjoilee tuoreita tilastoja

Kesäkuussa nautittiin valosta vain tietomurto- ja tietovuotorintamilla. Muutoin kyberkelejä vietettiin perinteisesti pilvien alla. Varoitukseltakaan ei vältytty, kun haittaohjelmaa levittävät tekstiviestit rynnivät suomalaisten puhelimiin.

Kybersää on kyberturvallisuuskeskuksen kuukausittain julkaisema kooste merkittävistä tietoturvapoikkeamista ja -ilmiöistä.

Lue kesäkuun kybersää

Uusia tulokkaita Top 5 -uhkiin

Top 5 -kyberuhkat -osiossa on nimensä mukaan mainittu viisi uhkaa, joita pidämme vakavina niin tässä hetkessä kuin myös tulevaisuudessa. Uhat päivittyvät kolmen kuukauden välein. Kesäkuun kybersäässä olemme nostaneet esiin kolme uutta uhkaa.

Kyberturvallisuus on laaja kokonaisuus. Kyberturvallisuuskeskus joutuu tekemään valintoja, jotta saavat tärkeimmät ilmiöt mukaan kärkiviisikkoon. On siis hyvä muistaa, että vaikka uhka ei olisikaan nimettynä, uhka ei välttämättä ole kadonnut.

tietoa meistä

Infinigate-konsernilla on tällä hetkellä noin 500 työntekijää 11 Euroopan maassa (Saksa, Itävalta, Sveitsi, Iso-Britannia, Ranska, Alankomaat, Belgia, Ruotsi, Tanska, Norja ja Suomi). Infinigate kattaa näin ollen yli 85% Länsi-Euroopan kyberturvallisuusmarkkinoista ja on vakiinnuttanut asemansa lisäarvoa tuovana kyberturvallisuustuotteiden jakelijana Euroopassa.