WatchGuardians Studio 15.4.2021

WATCHGUARD TAPAHTUMA HUHTIKUUSSA!

Päätimme järjestää tässä ajassa tapahtuman, joka on sekä sisällöltään että toteutukseltaan jotain muuta.

Erityisesti haluamme tukea WatchGuard tietoturvamyyjiä tuottamaan arvoa omille asiakkailleen. Kerromme miksi se on tärkeää ja mitä asiakkaat odottavat meiltä – sekä luonnollisesti miten WatchGuard teknologioilla voidaan niihin vastata nyt ja tulevaisuudessa.

Taas uusi webinaari? Ei, vaan koska haluamme Sinun täyden huomiosi sisällölle, olemme erityisesti panostaneet toteutukseen. Sen tuottamisessa meitä auttavat Trainers House Mojo Studion kivenkovat ammattilaiset


Kolme hyvää syytä osallistua:

HALU KEHITTYÄ TIETOTURVA-ALUEEN NEUVONANTAJANA

Tarjomme tietoa, miksi ja miten luoda asiakkaille arvoa. Se on kuitenkin keskeisin asia mitä asiakkaasi sinulta odottavat. Key note puhujana tätä avaa meille laajasti asiaa tutkinut tietokirjailija Ari Heiskanen.

LISÄTIETOA WATCHGUARDIN KYVYKKYYDESTÄ VASTATA ASIAKKAITTESI HAASTEISIIN

On hyvä ymmärtää miten WatchGuard näkee markkinan kehittyvän ja miten he voivat auttaa palveluiden edelleen kehittämisessä. Regional Vice President Jonathan Whitley.

ÄLÄ JÄÄ JÄLKEEN KILPAILIJOISTASI

Tilaisuutemme on veloitukseton, suurin hyöty tulee kuitenkin aktiivisella osallistumisella. Tapahtuman päätteksi varaamme aikaa paneelikeskustelulle ja kysymyksiin vastaamiselle.


Tule mukaan - come and join us – annamme eväitä tämän päivän ja tulevaisuuden tietoturvamyynnille!

Mukaan pääset ilmoittautumalla sähköpostitse emma.mussalo@infinigate.fi

Toteutustavasta johtuen haluamme varmistaa osallistumisesi, joten ilmoittaudu mahdollisimman pian.

tietoa meistä

Infinigate-konsernilla on tällä hetkellä noin 500 työntekijää 11 Euroopan maassa (Saksa, Itävalta, Sveitsi, Iso-Britannia, Ranska, Alankomaat, Belgia, Ruotsi, Tanska, Norja ja Suomi). Infinigate kattaa näin ollen yli 85% Länsi-Euroopan kyberturvallisuusmarkkinoista ja on vakiinnuttanut asemansa lisäarvoa tuovana kyberturvallisuustuotteiden jakelijana Euroopassa.